Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar între timp am aflat ca sunt însărcinată nu vă supărați pot beneficia de indemnizația de crestere a copilului
Am lucrat la o fabrica de confecții textile aproape 2ani jumatate mi-am dat demisia de la acea fabrica prin luna iunie2017 iar in noiembrie 2017 m-am angajat la o alta fabricată dar de papuci iar acum în aprilie 2018 vreau să îmi iau concediu fara plata din motive personale seful este deacord să îmi dea timp de trei luni iar după ce termin concediu fara plata mă primeste inapoi nu mai ca problema este că eu sunt însărcinată acum luna asta am aflat deci ar trebui prin noiembrie 2018 să nasc. Mă scuzați de deranj cred că ați inteles despre ce este vorba vă rog să îmi dati un raspuns eu când merg înapoi la servici în aprilie nu o sa-i zic lui seful ca sunt însărcinată decamdata pt. ca îmi este frica să nu îmi desfaca contractul de munca si alte venituri nu am vă multumesc