avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pt. cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pt. cresterea copilului

Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar între timp am aflat ca sunt însărcinată nu vă supărați pot beneficia de indemnizația de crestere a copilului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 26 Martie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?
Probabil in luna noembrie
Inainte de noiembrie 2017 ce statut ati avut ?
Am lucrat la o fabrica de confecții textile aproape 2ani jumatate mi-am dat demisia de la acea fabrica prin luna iunie2017 iar in noiembrie 2017 m-am angajat la o alta fabricată dar de papuci iar acum în aprilie 2018 vreau să îmi iau concediu fara plata din motive personale seful este deacord să îmi dea timp de trei luni iar după ce termin concediu fara plata mă primeste inapoi nu mai ca problema este că eu sunt însărcinată acum luna asta am aflat deci ar trebui prin noiembrie 2018 să nasc. Mă scuzați de deranj cred că ați inteles despre ce este vorba vă rog să îmi dati un raspuns eu când merg înapoi la servici în aprilie nu o sa-i zic lui seful ca sunt însărcinată decamdata pt. ca îmi este frica să nu îmi desfaca contractul de munca si alte venituri nu am vă multumesc
Perioada eligibila pentru dvs este decembrie 2016 - noiembrie 2018.

Perioade luate in considerare : decembrie 2016 - iunie 2017 (7 luni); noiembrie 2017 - martie 2018 (5 luni), total 12 luni.

In speta, ati putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Informati concediu crestere copil Haloo Haloo Va rog sa ma informati am lucrat ianuarie 2016 pana in aprilie 2017 si mai 2017 pana in ianuarie 2018 ma incadrez la prenatal daca nasc in noiembrie 2018 sau ... (vezi toată discuția)