avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna! Matusa a locuit intr’o casa de stat, in chirie. A facut animite imprumuturi de la banci pe care in ultimul an nu a mai reusit sa le plateasca si au intervenit firmele de recuperare care i’au facut popriri pe pensie. Eu, nepoata, anul trecut am cumparat casa in care locuia matusa, i’am achitat chiria si am de platit o rata pe 5 ani. Intrebarea mea este: ce se intampla cu casa cand facem succesiunea si cu datoriile dansei?cand a facut imprumuturile matusa mea nu avea nici un bun pe nume. Recuperatorii pot interveni la casa? Casa este ipotecata pana cand e achitata complet adica peste 4 ani. Singurul mostenitor este tatal meu care va face succesiunea pe numele lui. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire bodo gabriella bodo gabriella mama mea a avut grija de o matusa din partea tatalui meu care nu a avut nici un copil( asa a ajus sa aiba mama mea grija de ea s-a atasat mult de familia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunica mea cumparat apartamentul in care locuia cu ... Helencu Helencu Buna ziua! Bunica mea cumparat apartamentul in care locuia cu chirie dupa revolutie cand apartamentele acestea puteau fi cumparate la preturi mici.A platit ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)