avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nevazator gr 2 accentuat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nevazator gr 2 accentuat

Cat tb sa cotizez la stat pt a iesi la pensie anticipata .Si dc s a reglementat statutul de Nevazator s au e doar cel cu .cecitate absoluta ?

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma pensionez anticipat mai devreme? adria05 adria05 Am fost la casa de pensii si mi s a calculat ca as iesi anticipat la pensie in martie 2014 cand as implini 55 ani, eu avand varsta de 53 ani acum.Daca as ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensie marriana58 marriana58 Sunt nascuta in 23 martie 1958 .M am interesat la casa de pensii si mi au spus ca la varsta de 56 ani imi pot depune dosarul de pensie, avand 30 ani 5 luni si ... (vezi toată discuția)
Pensie opreaalina12 opreaalina12 Buna ziua! Tatal meu in varsta de 64ani si 6 luni a incercat sa se pensioneze anticipat, dar a fost respins deorece ii lipseau 13 luni din stagiul complet de ... (vezi toată discuția)