avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire tmbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire tmbru de mediu

Pot recupera tmbru de mediu platit de mine pentru o masina vinduta ulterior? Detin dovada platii in original dar nu si cartea de identitate a masinii.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare 16.10 2006 Ray13 Ray13 Buna ziua. Am inmatriculat un fiat stilo in data de 16.10.2006. Inca detin masina. Am carte de identitate si talon. Am platit o taxa la vama cluj in valoare de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare claudiu_76_76 claudiu_76_76 Salutare tuturor ! In 2009 am inmatriculat o masina adusa din Germania. Am platit taxa de mediu in jur de 320 euro si nu am recuperat-o nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autoturism se lasa uneori cu urmari grave de genul achitarii la nesfarsit a amenzilor aplicate noului proprietar ramysa ramysa Cu un an si doua luni in urma am vandut {de fapt a fost o tranzactie de genul,vinzare la schimb cu un alt autoturism plus diferenta la suma ceruta} ,un ... (vezi toată discuția)