avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inmatriculare 16.10 2006
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inmatriculare 16.10 2006

Buna ziua. Am inmatriculat un fiat stilo in data de 16.10.2006. Inca detin masina. Am carte de identitate si talon. Am platit o taxa la vama cluj in valoare de 7000 de lei. Oare pot recupera taxa pe aceasta masina? Nu mai am dovada platii, deoarece m-am mutat de 6 ori de atunci si nu o mai gasesc. Gasesc la finante inregistrarea platii? Trebuie rezolvata problema in instanta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:38, 15 Ianuarie 2018
Daca sunteti platitorul taxei ,aveti dreptul sa solicitati restituirea sumei
Initial desfasurati demersuri pentru recuperare document de plata
Inregistrarea platii o puteti evidentia la ANAF,problema o constituie documentul original de plata ,obligatoriu in cazul procedurii de recuperare taxa
Taxa de mediu e una și vamala e alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru - recarosare dor73 dor73 Buna ziua! Am cumparat un fiat stilo din 2003 care avea platita taxa. Am inmatriculat-o pe numele meu , apoi am avut un accident.Am recarosat masina , am ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto AndresMarius AndresMarius In 2008 am cumparat o masina si am platit taxa de mediu, masina am vandut-o in 2015. Mai pot recupera taxa de la ea fara sa mai am copii de la talon sau cartea ... (vezi toată discuția)