avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua.R
Revin la intrebarea de ieri, referitoare la demisie. Mi-ati raspuns ca nu se poate demisia la zi, ci doar cu acordul partilor.
Ce repercursiuni poate avea desfacerea contractului de munca indisciplinar ? Poate afecta in vreun fel urmatoarea angajare sau, gandindu-ma mai departe, pensionarea ? Sau sunt doar niste vorbe menite sa sperie angajatul ?
Astept raspunsul dvs.
Gabriela, Cluj Napoca

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca. Lorena7878 Lorena7878 Buna ziua. Acum doua zile mi-am scris demisia, solicitand sa se aprobe demisia la zi. Cei de la RU au zis ca nu se poate (desi in formularul dat de ei exista ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui angajat cand este dat afara fara motiv. ce trebuie sa fac alexandra1002 alexandra1002 Buna ziua! Am si eu o intrebare legat de o concediere . Incep prin a povesti cu inceputul sotul meu a lucrat la un restaurant cu functia \"pizzar\" anul ... (vezi toată discuția)
Ajutor,ajutati-ma nykolla nykolla am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)