avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venit din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venit din inchiriere

Buna ziua. Dacă am venit din salariu de 4000 RON și venit din chirie de 900 RON, ce taxe și impozite plătesc pentru chirie? Și valoarea lor. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florialex , utilizator 12:15, 26 Martie 2018
Nu are importanta ca aveti si acel venit din salariu. Impozitarea venitului din inchiriere se face cu 10% aplicat la o baza care reprezinta 60% din total anual venit din inchiiere. Contributii sociale nu veti plati anul acesta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe chirie furtunaoana furtunaoana Buna seara,va rog sa ma lamuriti cat este impozitul pentru o chirie de 900 lei lunar?Si daca se poate plati trimestrial sau lunar e obligatoriu?Multumesc ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din inchiriere 2018 ValeSta ValeSta Buna ziua, ptr o chirie lunara de 350 euro, care este impozitul anual pe care trebuie sa il platesc la stat? (vezi toată discuția)
Contract de închiriere davidmirela davidmirela Bună ziua! Am un contract de închiriere în val de 2400 lei lunar Întrebarea mea este ce impozit am de plata? Menționez ca nu lucrez, deci sunt casnica de ... (vezi toată discuția)