avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare constructii speciale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare constructii speciale

Buna ziua,
Doresc sa intabulez niste constructii speciale de natura cheurilor la OCPI , dar mi se solicita un Certificat fiscal cu valoarea constructiei si anul construirii acestora. Am incercat sa inscriu cheurile la Serviciul de taxe si impozite Locale dar acestia-a mi-au facut un raspuns cum ca la ei se inregistreaza cladirile, nu au pomenit nimic de constructii.
Unde anume pot declara aceste constructii speciale si in baza carei legi/Ordine, HG?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale vanzare apartament ane mari ane mari Buna ziua, Am urm problema: In cazul in care cumpar un imobil si il vand dupa 15 zile cine il declara la serv de impozite si taxe locale? Eu sau cumparatorul? ... (vezi toată discuția)
Declaratie luare in evidenta impozit sludovic sludovic Buna ziua, care sunt documentele pe care trebuie sa le prezinte o persoana fizica la primarie pentru luarea in evidenta la serviciul de impozite si taxe a unei ... (vezi toată discuția)
Taxa de intabulare la cadastru ili47 ili47 va rog frumos sa ma lamuriti in problema urmatoare am terminat o constructie ,am impunere de impozit pe care apare valoarea intermediara de calcul ,care ... (vezi toată discuția)