avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical aferent lunii februarie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical aferent lunii februarie 2018

Buna ziua.
Angajatorul inca nu mi-a virat diferenta de bani dupa noul mod de calcul pentru concediul medical din luna februarie.
Este obligat sa imi plateasca diferenta pana in 31.03.2018?
Daca nu imi plateste pana la data respectiva ce pot face?
O zi placuta!
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Paula., utilizator
Cel mai recent răspuns: Petruta33 , utilizator 13:18, 30 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da, angajatorul este obligat sa va plateasca aceasta diferenta pana la data de 31.03.2018 conform OUG nr. 8/2018.
Buna ziua ,

si in cazul in care nu achita diferentele , ce se poate face ?

Multumesc .

IULIA NEDELCU a scris:

Buna ziua,
Da, angajatorul este obligat sa va plateasca aceasta diferenta pana la data de 31.03.2018 conform OUG nr. 8/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul mai mic din cauza concediului medical. Kaza2 Kaza2 Ma încadrez in ordonanța 8/2018 publicată in 1 Martie dacă am un brut de 4700 pe cim si am stat 9 zile in concediu medical Întreb asta deoarece am luat ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Mariana i. Mariana i. Buna ziua.Imi puteti spune de ce luna aceasta am luat banii pe concediu cu aproape 300 lei mai putin? Explicatia dnei contabile a fost ca a crescut cotizatia ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua! In luna ianuarie am avut 10 zile de concediu medical,5 la urgenta,5 zile nu.Neavand stagiu minim de cotizare(6 luni) mi-au fost platite doar primele ... (vezi toată discuția)