avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pronuntată prin punerea soluţiei la dispoziţia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pronuntată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţe

Buna ziua!

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele doua intrebari, cu multumirile anticipate :)
1. Voi mai primi sentinta prin corespondenta sau am obligatia de a ma deplasa la Judecatorie pentru a o ridica, daca are aceasta specificatie in urma sedintei de la Judecatorie "Pronuntată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei" ??????

2. Care sunt pasii urmatori de urmat pentru a intra in posesia taxei judiciare de timbru, avand in vedere rezolutia prezentata mai jos?
"Hot. Admite cererea formulată de petentul ....... având ca obiect restituirea taxă judiciară de timbru. Dispune restituirea către petentul..... a sumei de .....lei. reprezentând taxa judiciară de timbru plătită în dosarul nr....... . Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând să fie depusă la Judecătoria Timişoara. Pronuntată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 15.03..2018. Preşedinte"

Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
dya_dia, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor dya_dia dya_dia Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele doua intrebari, cu multumirile anticipate :) 1. Voi mai primi sentinta acasa,prin posta, sau am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de timbru judiciar. Bossde_Boss Bossde_Boss Recuperarea taxei de timbru judiciar. Am platit taxa de timbru in termenul legal de 5 zile dar, totodata am depus si cerere de ajutor public judiciar, s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost implicat intr-un accident de circulatie in ... andreiwmw andreiwmw Buna ziua ,am fost implicat intr-un accident de circulatie in 2023. in urma declaratiilor date la politia rutiera de mine si de celalant conducator ... (vezi toată discuția)