avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

Am un angajatpe postul de referent IA cu studii medii, in luna februarie a terminat studiile superioare. trebuie sa-l promovez pe studii superioare , v-as ruga daca imi puteti spune baza legala. multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 27 Martie 2018
Promovarea se face numai in conditiile prevazute de legislatie.

HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractualdin sectorul bugetar plătit din fonduri publice
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)
Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)
Buna seara!sunt salariata la d.g.a.s.p.c.ca personal contractual ... Crina1968 Crina1968 Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal contractual in funcția de referent,cu studii superioare as dori sa știu dacă se poate trece pe studii ... (vezi toată discuția)