avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ref. Incendiu provocat la betie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ref. Incendiu provocat la betie

Casa din fata mea a luat foc pt. ca proprietarul a fost beat mort toata ziua. Oricum el este beat tot timpul si ne tem eam de asa ceva. Au fost pompierii si noi vecinii ne asteptam sa fim chemati sa ne spuna si noua care a fost rezultatul cercetarii. Ce procedura tb. sa urmam având în vedere ca este efectiv un pericol pentru casele noastre. Distanta este de 3-4 m.
Cel mai recent răspuns: pesticid , utilizator 18:16, 27 Martie 2018
Depinde ce doriti dv ,indepartarea vrecinului sau recuperare eventual prejudiciu generat de acesta
Bunurile dv au suferit prejudicii in urma incendiului?
Daca intentionati institutionalizarea persoanei este necesar sa parcurgeti procedura prealabila de sesizare autoritati competente care sa dispuna cercetari,eventual comisie sociala ,in final urmand sa dispuna masuri legale de protectie
Noi, vecini ,dorim indepartarea lui deoarece nu dorim sa ramanem fara case. Acum pe 18 03 a fost un caz trminat cu bine. O poritiune de gard ars gradina distrusa si spaima unor vecini de 87 si 90 de ani
Va dog sa'mi spuneti pasii de urmat. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca masina incendiata in urma unui accident glp glp Buna ziua! Acum cateva seri masina mea a fost incendiata in urma unui impact in parcare cu o alta masina. Impactul a avut loc fara ca in vreuna din masini sa ... (vezi toată discuția)
Incendiu din neglijență Mihai Faur Mihai Faur Salutare Acum o lună a avut loc un incendiu in blocul in care locuiesc. Anume, acoperișul a luat foc datorita unei improvizații electrice făcute de un ... (vezi toată discuția)
Incendiu din cauza vecinului Elena004 Elena004 Buna seara ,din nefericire pt familia mea, pe data de 9 nov 2019 casa noastra a luat foc din cauza inconstientei a unor vecini fara scrupule...intrebarea mea ... (vezi toată discuția)