Buna ziua am niste întrebări și nustiu cum sa le finalizez...povestea e lunga și încurcată in urma cu 11 ani am fost atrasa Intr un grup de persoane mințită și dusă cu zăhărelul pur și simplu nustiu ce moment a venit să nu îmi dau seama atunci se dădea credite cu buletinul am scos niste bani pe numele meu de Care nu m am folosit in schimb am platit la dobânzi vreo 6 ani o perioada nu am platit că am zis nu m am folosit de bani să plătească cine a avut parte de cadou in schimb banca mă dat în judecată cu următoarele ...fals si uz in acte cam așa am ajuns pe penal ...bine am reușit să scap dar m-am ales cu 320000 de Ron prin executare silita la executorul judecătoresc bunn.acuma problema e alta eu momentan sunt in creștere copil pe mine nu am nimic deci nu poate să ia ce se poate întâmpla și dacă nu am de unde sa plătesc se vor șterge vreodată sau astea niciodată ce acești bani trebuiesc recuperați
Cititi aici : www.avocatnet.ro/forum/discu...
Principial si regulamentar ar fi sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o, pentru o facila urmarire si comasare a informatiilor care va intereseaza.
Am probleme cu banca
yaro
am
scos bani din banca cu acte false acu 2 ani si nu am platit nimic am
fost naiv am crezut ca persoanele alea ce mi-au facut actele false or
sa ... (vezi toată discuția)
Caz penal
ghiula
mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii (vezi toată discuția)