avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua

Buna Ziua, am 29 de ani si sunt persoana cu handicap accentuat din nastere, am vechime 6 ani si 4 luni cu program normal de 8 ore/zi, am primit de la comisia de expertiza invaliditate gradul 3,am depus dosar pentru pensie de invaliditate iar decizia de la casa de pensii dispune total drepturi 73lei, vreau sa stiu daca asta e pensia totala pe care o s-o primesc, sau daca se indexeaza de la stat pana la 610 cat inteleg ca este pensia minima ? Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Pensionare melenteadrian melenteadrian buna ziua mam pensionat de curaind am gradul 2 handicap accentuat si din cauze medicale am renuntat la servici am pensie de invaliditate si mai am si 5 de ... (vezi toată discuția)