avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment de alocatie (sustinere)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment de alocatie (sustinere)

Suplimentul de alocatie se taie doar copilului care are peste 20 de absente sau datorita unuia, se taie la toti. E legea 277. Nu o prea inteleg. Si pentru cat timp se taie? 3 sau 6 luni? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara lege Denisa ramnicu Denisa ramnicu am 4 copii dintre care unu are 22 absente mi se suspenda ALOCATIA COMPLEMENTARA la toti? pe cate luni (vezi toată discuția)
Suplimentul pentru alocatia copilului elena83 elena83 buna ziua. as dori sa stiu daca este normal sa nu primesc supliment de alocatie pt cei doi copii pe care ii am, minori, venitul pe membru de familie fiind 200 ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara si ajutor social chrisstianm chrisstianm Buna ziua. Nepotul meu ( 14 ani ) a treminat clasa VIIIa si a inceput liceul . Spre sfarsitul clasei a VIII a pe motivul 20 + absente ( 27 mai exact ) i-a ... (vezi toată discuția)