avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ridicare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ridicare pensie

Buna ziua,
am hartia doveditoare catre posta, eliberata de Casa de Pensii, pentru ridicarea pensiei mamei mele, insa nu ma voi incadra pana la sfarsitul lunii. Luna viitoare o voi ridica de la casa de pensii care mi-a eliberat dovada sau trebuie sa reiau tot ciclul de prezentare a documentelor?
Mentionez ca este vorba de ultima pensie, cea dupa deces.

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
zoltan_zoltan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 29 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia nelivrata se reintoarce in contul casei judetene de pensii. Va trebui sa va adresati acesteia.
Trebuie să meargă la Casa de Pensii și să depuneti o solicitare în acest sens, deoarece banii odată reîntorși la Casă nu se eliberează pensionarului de drept decât la cererea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este valabilitatea a unei procuri, in viziunea postei romane? Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Care este valabilitatea a unei procuri, luata in considerare de Posta Romana? Care sunt documentele justificatoare? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sally_daisy sally_daisy Buna ziua, Exista un termen limita pana la care sotul pensionar supravietuitor poate opta pentru pensia de urmas, in cazul in care aceasta este mai mare ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare bejenik bejenik tatal meu adecedat in urma cu 4 luni,am incercat la primaria din localitate pt ajutor de inmormantare si nu mi s-a acordat,trebuie sa precizez ca tatal meu era ... (vezi toată discuția)