avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot ataca contractul \"vanzarii\"?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot ataca contractul "vanzarii"?

Buna! Am 17 ani, si care este problema? In anul 2005, tatal meu(1947) le-a scris celor 2 copii mari ai lui : baiatul(1978) si fata(1970-2017) partea lui de 50% dintr-un apartament pe care el la cumparat in anul 1974. El era casatorit cu mama acestora (1944), si din acel motiv apartamentul a fost cumparat pe numele amandurora, chiar daca el a platit toti banii. Cand m-am nascut eu, in 2000, dintr-o alta relatie a lui, copii si nevasta au inceput sa-l bata la cap sa le scrie apartamentul. Dupa 5 ani, el nu a mai rezistat presiunii si le-a scris apartamentul, dar nu cu un contract de mostenire. Cu contract de vanzare cumparare ca sa nu, Doamne ferii, sa-l il pot eu ataca. Anul trecut a murit fata cea mare la 46 de ani, fiind si casatorita cu un barbat(1970), si ne-au chemat atat pe mine cat si pe tatal meu la succesiune. Au facut asta doar ca sa isi mai bata putin joc de mine, sa vad eu scris acolo pe act ca voi primi 1/24, sa imi rada in nas. Vreau sa stiu, acuma, la aproape 13 ani de la "vanzarea" apartamentului, ca acolo nimeni nu a platit nimic, a fost doar o suma fictiva, am un video cu tatal meu admitand chestia asta, pot ataca acel contract? Se poate considera ca a fost si o frauda?
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Alexei71, utilizator

Alte discuții în legătură

Imobil cumpărat cu credit ipotecar în anul 1977, donat și redobândit ulterior tot prin donație. cum mă pot asigura că soția va fi singura moștenitoare? PETRICA BĂDĂLUȚĂ PETRICA BĂDĂLUȚĂ In anul 1977 am intrat în posesia unui Contract de vânzare - cumpărare și Contractul de credit ipotecar pentru apartamentul în care locuiesc. Deși ... (vezi toată discuția)
Procurator de fonduri simionescudan simionescudan speta:parintii vand un apartament copilului minor in Romania.Pentru vanzare procurator de fonduri este nasul sau care este cetatean grec.Intrebare:Poate fi ... (vezi toată discuția)
Mostenire zsorox zsorox Tatal meu a murit in noiembrie 2014 iar mama mea a murit acum in ianuarie 2015 Eu sunt singurul lor copil, eu m-am nascut in 1983. Locuiam impreuna, toti ... (vezi toată discuția)