avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAJORARE SALARIU TRANSFER CAS SI CASS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAJORARE SALARIU TRANSFER CAS SI CASS

Buna seara,
Va prezint urmatoarea speta:
Pentru a pastra salariile nete ale salariatilor angajatorul a acordat bonusuri, comunicate salariatilor prin semnatura. Din toti cei 95 de salariati doar unul singur nu a semnat. Avand in vedere ca nu a semnat pentru acordarea bonusului, salariatul a ramas cu salariul net diminuat. Acesta sustine ca nu este de accord cu acordarea acestui bonus, vrea majorare salariala, prin act aditional. Poate fi sanctionat si obligat angajatorul de catre ITM sa majoreze salariul prin act aditional? Exista un cadru legal? Societatea a procedat corect neacordand acest bonus salariatului in cauza avand in vedere faptul ca acesta nu a semnat pentru el?
Cel mai recent răspuns: adelinasi , utilizator 09:05, 30 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate fi sanctionat si obligat angajatorul de catre ITM sa majoreze salariul prin act aditional.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu poate fi sanctionat si obligat angajatorul de catre ITM sa majoreze salariul prin act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemodificare brut din ianuarie 2018 Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Daca un angajator nu doreste marirea venitului brut al salariatilor din ianuarie 2018, insa propune pastrarea netului actual prin acordarea de ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Salarii modificate luminita29 luminita29 Buna ziua, Am tot citit de ieri stirea pin care d-na Olguta Vasilscu sustinea ca da un avertisment societatilor private prin care spune ca societatile care ... (vezi toată discuția)