avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RESTITUIRE TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RESTITUIRE TAXA AUTO

S-a platit taxa auto pt.un Audi A4 IN ANUL 2008, Instraind masina numai detin actele masinii. Am depus cerere la Serv.Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Imatriculare a Vechiculelor in data de 28.XI 2017, la care am primit raspuns ca in momentul de fata nu mai detinem arhiva pt.a va putea pune la disp.actele solicitate ale masinii. Am chitanta in original cu care am platit taxa de prima imatriculare in val. de 6300 lei. Va rog sa -mi spuneti unde as mai putea apela pt. a-mi recupera suma platita . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: brezel , utilizator 18:22, 3 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Administratia Locala a Finantelor Publice.In termen de aproximativ 2 saptamani urmeaza sa apara modelul de cerere, in baza caruia se poate solicita restituirea taxei. La cerere nu trebuie atasate actele masinii (talon si carte de identitate). Interesati-va peste 2 saptamani la Finante.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Dragos1983 Dragos1983 Buna ziua. Am cumparat un Audi din 2002(masina) care a fost inmatriculata in 2004 in Tara. Pot da statul in judecata pentru a NU plati taxa de poluare? In 2004 ... (vezi toată discuția)
Despre inmatriculari si asigurare rca. gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare. Am cumparat un autoturism din Polonia in urma cu 4 zile.Autoturismul era si este inmatriculat in Polonia inclusiv si asigurarea este la ... (vezi toată discuția)