avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Relatii sexuale intretinute de catre un major siun ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Relatii sexuale intretinute de catre un major siun minor

Buna ziua ma numesc Axenia am 17 ani eu traesc cu iubitul meu de 22 de ani desigur cu acordul parintilor,astazi la sectorul de politie mi-au spus ca daca nu se prezita iubitul meu ca sal audieze unde am fost eu o saptamina si de ce nu am fost la scoala (cu toate ca eram acasa la parinti apoi la o prietena) atunci o sa invirteasca istoria altfel si o sa ii faca dosar ca am intretinut relatii sexuale.Este posibil sau au dreptul ei sa faca asa ceva fara plingere sau sa fi declarat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: varu_alin , utilizator 10:08, 13 Aprilie 2018
Probabil cineva de la scoala sau vreun vecin a facut o plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport sexual intre o fata de 17 ani si un baiat de 22 de ani drevleanco drevleanco Buna ziua ma numesc Axenia si am 17 ani,traiesc impreuna cu iubitul si ca orice cumplu avem si noi relatii.Astazi cei de la sectorul de politie mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)