avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua

Sunt in concediu crestere copil. Copilul face 2 ani pe data de 26 septembrie 2018. Daca sotul meu nu lucreaza, cu cat timp inainte trebuie sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie?
In caz ca acesta se angajeaza cu contract de munca, in tara sau in strainatate, cu cat timp trebuie sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie?

Va multumesc
O zi placuta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 1 Aprilie 2018
Trebuie sa reveniti la munca inainte de 26 iulie 2018,indiferent de statutul sotului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție ellutza86 ellutza86 Buna ziua, fetita mea va implini in 29 aprilie 2018 2 ani si as dori sa ma intorc la munca mai repede pentru a putea benefici de stimulentul de insertie pana ... (vezi toată discuția)