avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Salut - înscriere la Școala de Poliție
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salut - înscriere la Școala de Poliție

Am primit decizia de neinmatriculare/exmatriculare din partea DGPMB din Scoala de politie ... potrivit legii 360/2002 Statutul pol... lit.g
(Plus cateva amenzi nedeclarate in autobiografie). Am inteles ca cu o reabilitare in instanta , ma pot inscrie din nou ,de data aceasta declarand detaliat in autobiografie tot , fara a mai fi problema unei noi eliminari din cadrul scolii.
Si inca ceva cazierul nr2(cel detaliat inde il pot cere, ptr ca la sectia de unde apartin au spus ca cica nu exista :) sau ca ei nu il dau ) .
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Adrian b23, utilizator

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca smokey smokey Buna ziua. Va cer ajutorul intr-o problema foarte presanta. In anul 2006 la sfarsitul lunii octombrie eu impreuna cu trei prieteni, toti fiind minori avnd ... (vezi toată discuția)
Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis cu alcolemie cata_catalyn91 cata_catalyn91 am si eu mai multe probleme am condus un autovehicul cu numerele expirate,fara permis si cu o alcolemie de 0,73 la prima recoltare de sange si la a doua cu ... (vezi toată discuția)