avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot deschide pfa transport persoane?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot deschide pfa transport persoane?

Buna seara tuturor , am si o intrebare , vreau sa cumpar un mercedes vito cu 9 locuri si as vr sa fac transporturi internationale plus o remorca , pot face pfa ? mentionez ca o sa conduc doar eu cu un prieten . si ce acte trebuie sa am sa deschid un pfa
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Accident de masina Casnicul Casnicul Buna ziua , acum un an in urma , am avut un accident de masina , masina mea un Mercedes-Vito cu o remorca . Problema este ca eu mi.am distrus masina si in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport nelughitza nelughitza Buna ziua, as fi si eu interesat daca se poate sa-mi fac licenta de transport pentru persoane, pe, persoana fizica, am un microbus mercedes vito de 9 locuri, ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autocar mercedes folosit loredanaalina loredanaalina Buna ziua, daca o societate din Romania platitoare de tva cumpara din Italia un autocar Mercedes Vito uzat, ca sa transporte marfa cu el (obiectul ... (vezi toată discuția)