avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident de masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident de masina

Buna ziua , acum un an in urma , am avut un accident de masina , masina mea un Mercedes-Vito cu o remorca . Problema este ca eu mi.am distrus masina si in acelasi timp si remorca pe care am lovito . Aceea remorca era inscrisa pe Bulgaria , iar remorca era pe Romania ... Tind sa mentionez ca aceea remorca a fost pierduta pe autostrada , acest accident a avut loc noaptea , din aceasta cauza nu am observat remorca . Masina mea este inscrisa pe Italia . Am intentat un proces in Italia dar ma tot amana ... ultimul raspuns a fost ca pot sa vand ceea ce a mai ramas din masina X-( . As vrea sa mai adaug ca acel Mercedes ma costat 20 000 de euro cand l.am cumparat iar la momentul accidentului avea o valoare de 17 000 de euro . Vreau ca proprietarul remorci sa imi plateasca daunele masini sau sa imi plateasca masina atat cat costa la momentul accidentului . Va rog sa ma ajutati .... nu stiu cum sa procedez .
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:39, 2 Februarie 2015
Unde a avut loc accidentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depagubire rca pentru accident in alta tara Corneliuz Corneliuz In decembrie 2016 o ruda pleaca in Germania cu remorca mea. In Austria sunt loviti din spate de o masina inmatriculata in Romania. Politia austriaca trimite ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara asigurare rca si fara alti participanti la trafic Raul94 Raul94 Buna ziua . Am o situatie aparte pentru care nu am reusit sa gasesc un raspuns . Logodnica mea a avut un accident pe autostrada din cauza unei balti adunate ... (vezi toată discuția)
Accident auto flokeke flokeke buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens ... (vezi toată discuția)