Buna ziua , acum un an in urma , am avut un accident de masina , masina mea un Mercedes-Vito cu o remorca . Problema este ca eu mi.am distrus masina si in acelasi timp si remorca pe care am lovito . Aceea remorca era inscrisa pe Bulgaria , iar remorca era pe Romania ... Tind sa mentionez ca aceea remorca a fost pierduta pe autostrada , acest accident a avut loc noaptea , din aceasta cauza nu am observat remorca . Masina mea este inscrisa pe Italia . Am intentat un proces in Italia dar ma tot amana ... ultimul raspuns a fost ca pot sa vand ceea ce a mai ramas din masina X-( . As vrea sa mai adaug ca acel Mercedes ma costat 20 000 de euro cand l.am cumparat iar la momentul accidentului avea o valoare de 17 000 de euro . Vreau ca proprietarul remorci sa imi plateasca daunele masini sau sa imi plateasca masina atat cat costa la momentul accidentului . Va rog sa ma ajutati .... nu stiu cum sa procedez .
Accident auto
flokeke
buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens ... (vezi toată discuția)