Pai, invata tu de pe sintezele gratuite de anul trecut! Si scrie-ne daca ai reusit sa intri in avocatura. =D> :D
Nu de alta, dar daca citeai tu forumul, descopereai un mare adevar: au picat oameni care e clar ca au invatat dupa tratate, dupa sintezele de la Nomina, dupa diverse carti serioase. De unde stim ca e reala chestia? Simplu - au luat note mari la cate 3-4 discipline si au picat la restul. Greu de crezut ca au stiut civilul, sa zicem...si n-au mai invatat procedura penala...asa, ca n-au avut ei chef! Asa ca oamenii au picat invatand dupa carti serioase! Dar daca tu vrei sa ne demonstrezi ca se poate intra invatand dupa sintezele GRATUITE de pe net....esti invitatul meu!
Ca atare....sintezele care au cat de cat valoare se trimit....pe bani. Costa 200 Ron. II scrii unuit tip....se cheama george_alex2006@yahoo.com
El le vinde. Ti le trimite pe CD. Eu nu le-as folosi, totusi, pe alea. Incearca-le pe acelea pe care le gasesti pe saitul pe care ti l-am trimis. Sunt ”probate” si functioneaza!
Succesuri!