avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze pt admite in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze pt admite in barou

as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id red_raluca31@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: vio65 , utilizator 10:39, 27 Octombrie 2009
Indraznesti sa doresti multe!e mai greu!poate cumperi si tu niste carti...mura-in-gura e prea simplu!
[ link extern ]
Intri aici si iti comanzi sintezele. Asa am facut toti cei care le-am cumparat
daca citeati un pic pe forum stiati ca anul trecut au fost trimise anumite sinteze in sistem electronic.
Check yr' e-mail !
Pai, invata tu de pe sintezele gratuite de anul trecut! Si scrie-ne daca ai reusit sa intri in avocatura. =D> :D
Nu de alta, dar daca citeai tu forumul, descopereai un mare adevar: au picat oameni care e clar ca au invatat dupa tratate, dupa sintezele de la Nomina, dupa diverse carti serioase. De unde stim ca e reala chestia? Simplu - au luat note mari la cate 3-4 discipline si au picat la restul. Greu de crezut ca au stiut civilul, sa zicem...si n-au mai invatat procedura penala...asa, ca n-au avut ei chef! Asa ca oamenii au picat invatand dupa carti serioase! Dar daca tu vrei sa ne demonstrezi ca se poate intra invatand dupa sintezele GRATUITE de pe net....esti invitatul meu!
Ca atare....sintezele care au cat de cat valoare se trimit....pe bani. Costa 200 Ron. II scrii unuit tip....se cheama george_alex2006@yahoo.com
El le vinde. Ti le trimite pe CD. Eu nu le-as folosi, totusi, pe alea. Incearca-le pe acelea pe care le gasesti pe saitul pe care ti l-am trimis. Sunt ”probate” si functioneaza!
Succesuri!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 anca_poop anca_poop va rog mult daca se poate sa imi trimita si mie cineva sintezele in format electronic pe adresa anca_poop@yahoo.com. Multumesc si spor la invatat (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)