avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit nerezidential cladiri corectie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit nerezidential cladiri corectie

Buna ziua,
Datorita unei omisiuni nu s-a depus de catre o persoana juridica declaratia itl002 in martie 2016 pentru cateva imobile rezidentiale (apartamente) la primaria Bucuresti astfel ca ele au fost incadrate din oficiu ca si imobile nerezidentiale fiind imozitate cu cota de 1.5%. S-a sesizat acest aspect numai acum in martie 2018.
Exista vreo modalitate de a corecta, retroactiv eventual, aceasta situatie si cum anume?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
cristinalupea, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face? trebuie sa-i dau in judecata? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)
Impozit calculat gresit cladire rezidențiala CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)
Declarare punct lucru imobil achizitionat pj pentru inchiriere rezidentiala robertarsinte robertarsinte Buna ziua, Este necesara pentru o persoana juridica declararea unui punct de lucru pentru un imobil rezidential aflat in proprietate si achizitionat in ... (vezi toată discuția)