avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cine mă poate ajuta..? Filă cec din UK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cine mă poate ajuta..? Filă cec din UK

Am și io o rugăminte cine mă pote ajuta cu un sfat ...Am primit un cec din anglia .da la o închisoare .și p acel cec mi sa pus doar numele de familie și inițială de la prenume .și băncile mau refuzat ...Poate sa mă ajute cineva cu un sfat..Va Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Termen prescriere anglia Lulica Lulica Buna seara Problema mea este urmatoarea: in anul 1999 printr-o firma din Romania am achizitionat de la o firma din Anglia un apartament in sistem ... (vezi toată discuția)
Datorie de dat ContSters89230 ContSters89230 buna ziua.va rog sa ma ajutati cu o problema.am luat de la cineva o suma de bani,am facut cu acesta un act de mana in care este specificata suma care io ... (vezi toată discuția)
Fila cec ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns:acum mai bine de un 1 an am trimis marfa la un client care in schimbul ei a trimis o fila cec in alb doar semnata ... (vezi toată discuția)