Buna ziua,
Clauze abuzive -
[ link extern ]
În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, KROND Solutions SRL, după o colaborare îndelungată, am hotărât să îmi transferul drepturile pe acest domeniu către autoritatea de inregistrarii domenii (ROTLD) , KROND SOLUTIONS SRL (firma TERTA), provider GLOBEHOSTING SRL, se spală pe cap cu această situații.
GLOBEHOSTING (firma principala) mă transferă către KROND SRL, (terti) întrucât menționează că, direct, nu sunt implicați cu aceștia, și doar pe baza afirmației reseller-ului KROND, pot primi cheia pentru transfer.
Mi se cere abuziv o taxă pentru a-l putea transfera către alt registrar, pe care nu sunt de acord să o achit.
Am contactat autoritatea pentru înregistrarea domeniilor în România (ROTLD), nu au cunoștință de acest reseller, și am fost îndrumat să apelez către organele competente.
La ANPC, iti bati capul de pomana, intrucat considera ca petitia este clasata, pe motiv ca ei nu lucreaza prin "terti", iar compania KROND este un tert pe langa GLOBEHOSTING.
Este o situatie delicata, si solicit asistenta din partea unor persoane care s-au mai ocupat de astfel de situatii.
Careva care își poate da cu părerea la astfel de incidente?.
Voi lua legatura cu un avocat, dar mai inainte de toate, imi doresc sa cunosc toate procedura completa pentru a-i putea chema in instanta.