avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt in concediu prenatal si beneficiez de stimulent de insertie.Imi puteti spune,va rog,daca mai am dreptul la stimulent?De la 1 februarie am intrat in risc maternal si am tot intrebat daca trebuie sa sistez stimulentul insa nimeni nu imi da un raspuns clar si sigur.Mentionez ca nu am primit nicio decizie de restituire a banilor.
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)