avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere unui nou termen de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere unui nou termen de judecata

Am solicitat acordarea unui termen pentru angajare aparator insa la noul termen , avocatul ales a solicitat acordare unui termen motivand ca in aceeasi data este angajat si intr-o alta cauza la un alta instanta si in plus, fiind angajat de putin timp nu a putut consulta dosarul in vederea apararii .
Intrebarea mea este daca judecatorul poate sa respinga cerere de amanare solicitata de catre avocat , in acest caz sunt nevoit sa ma reprezinta singur ?

Alte discuții în legătură

Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
Amanare proces kero kero Eu am dat cu un an in urma CNPAS in judecata in vederea obligarii acesteia sa-ma pensioneze si am depus si adeverintele mele cu sporuri. Intre timp cererea mea ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu - avocat ales trailer1234 trailer1234 Buna ziua! Daca instanta mi-a acordat un avocat din oficiu, care m-a aparat timp de trei termene, pot solicita amanarea termenului pentru a-mi angaja un avocat ... (vezi toată discuția)