avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Diurna incasata in valuta - contract cu angajator ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Diurna incasata in valuta - contract cu angajator strain

Conform contractului cu o firma straina, cheltuielile cu deplasarea in afara tarii (transport, cazare, vize, etc) sunt rambursate de firma si de asemenea se plateste si diurna. Se considera venit si se impoziteaza numai suma ce depaseste plafonul de 2.5 ori al diurnei stabilite de lege pt tarile respective?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Laura Rosioru, utilizator

Alte discuții în legătură

Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)
Legea 168/2013 - diurna deductibila corina_130787 corina_130787 Buna ziua, in legea 168/2013, la pct.4 se precizeaza: articolul 21 alineatul (3) litera b) [b]se abroga[/b]. Aceasta litera se refera la cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
indemnizație de delegare și alocație de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019. mulțumesc. IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Va rog sa-mi spuneți (și baza legala) care este valoarea indemnizației de delegare și alocației de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019, ... (vezi toată discuția)