La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un propietar au votat contra,Este legal? Daca nu,ce lege a incalcat ?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Asupra legalitatii se poate pronunuta numai instanta de judecata
Asupra numarului de delegatii acordate unui proprietar,legiutorul nu a prevazut limite
Asociatia de proprietari prin comitetul executiv poate dispune numarul de delegatii care pot fi incheiate pe numele unui singur proprietar
vali m
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu conteaza daca este sau nu proprietar.Asta este pentru presedinte.Si poate avea oricate imputerniciri.Asta inseamna ca proprietarii care i-au dat imputernicirile sunt de acord cu el.Daca ar fi fost prezenti,ar fi votat impotriva dvs.
se vede din Cosmos ca e manipulare.
Acea imputernicire trebuie sa indeplineasca si ea niste reguli: printre altele e nevoie ca cel ce da imputernicirea sa nominalizeze pe cine voteaza.
Fireste ca e o manipulare grosolana!
E bine sa mai si ganditi cu mintea dumneavostra ce e bine si ce nu e bine.
Aici nu votam ca pentru Parlament: acolo sunt alte reguli.
vali m
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
'' e nevoie ca cel ce da imputernicirea sa nominalizeze pe cine voteaza. ''......daca i-a dat imputernicirea sa-l reprezinte,nu e clar?Asa scrie si in imputernicire...''sa-mi reprezinte interesele''...