avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul care nu este propietar poate sa vina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul care nu este propietar poate sa vina in AG cu 113 imputerniciri?

La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un propietar au votat contra,Este legal? Daca nu,ce lege a incalcat ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
SCLIPEINICU, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCLIPEINICU , utilizator 20:07, 16 Aprilie 2018
Noi propietarii am fi dorit un administrator cu atestat/cu garantii materiale/cu garantii morale.
Ce garantie sa avem cand administratorul are dosar penal pentru delapidare?
Ce garantie sa avem cand in acest topic afirma fals ca a afisat listele cu cheltuieli?
Cum explica domnia sa ca la sedinta AG toti propietarii au criticat activitatea administratorului care a activat in afara cadrului legal?.
Unde au fost propietarii buni platnici?
De ce prefera sa nu existe CEX si comisie de cenzori?
Multumesc frumos celor care au infiintat acest forum si inchei discutia stupida cu administratorul asociatiei de propietari
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
SCLIPEINICU, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista institutie autorizata care sa certifice o lista lunara de cheltuieli ? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Asociatia de propietari se prezinta in instanta (in apel) cu un tabel cu toti propietarii unei scari de bloc/ in care se solicita o anumita suma de bani fara ... (vezi toată discuția)
Studiu caz/este temei pentru dizolvarea asociatiei? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Prin dispozitia primarului orasului Videle nr.1391 din 07/08/2012 a desemnat patru functionari publici sa faca parte din comisia pentru ... (vezi toată discuția)
Liste de intretinere neafisate, obligatie de plata SCLIPEINICU SCLIPEINICU Daca administratorul si presedintele nu afiseaza lista cu cheltuieli si a fondului de reparatii esti obligat sa platesti intretinerea?Mentionez ca adunarea ... (vezi toată discuția)