avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul care nu este propietar poate sa vina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul care nu este propietar poate sa vina in AG cu 113 imputerniciri?

La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un propietar au votat contra,Este legal? Daca nu,ce lege a incalcat ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
SCLIPEINICU, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCLIPEINICU , utilizator 20:07, 16 Aprilie 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce pot sa spun: mai cititi ....
SCLIPEINICU a scris:

La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un propietar au votat contra,Este legal? Daca nu,ce lege a incalcat ?

Ma scuzati ca intervin, dar as dori sa o completare de la dl. SCLIPEINICU

Care este suma datorata catre Asociatia de Proprietari de cei prezenti si in speta a dumnealui?
Cati din cei 40 de proprietari prezenti au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia?
Cati din cei alesi de dumnealor in CEX au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia?
De ce nu a specificat tot ce s-a votat de catre cei prezenti? de exemplu: "Dizolvarea Asociatiei"
Daca cei alesi in CEX , au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia, respectiv si dumnealui, fiind ales membru CEX, sunt compatibili cu aceste functii sau se afla in conflict de interese?

Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
edward72, utilizator
Domnul edward72 este administratorul acestei asociatii de propietari.Daca domnia sa indica un articol de lege in care propietarii nu au dreptul sa cunoasca natura cheltuielilor si valoarea lor,prin afisarea listelor cu cheltuieli /noi propietarii ne declaram invinsi.Faptul ca Administratorul a votat impotriva ideii de a avea un CEX si o comisie de cenzori.arata ca ceva este in neregula .Jumatate din propietari sunt dati in judecata in contextul in care absolut toate utilitatile sunt platite individual de propietari.De aceia propietarii au hotarat dizolvarea acestei asociatii .
Stimate domnule SCLIPEINICU d-voastra ati deschis aceste topic, respectiv"Administratorul care nu este propietar poate sa vina in AG cu 113 imputerniciri?", in care ati dat date eronate, iar eu am incercat sa cer sa faceti niste completari la cele afirmate de d-voastra pentru ca cei care citesc, sa inteleaga motivul pentru care au fost date acele imputerniciri.
Pentru intrebarile puse de dumneavoastra ve-ti primi raspunsurile in topicurile in care ati deschis aceste subiecte.
Cu stima si respect!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este normal sa dizolvati asociatia.
Utilitatile pe ce nume vor fi?
Daca o persoana refuza sa plateasca , cine o cheama in instanta pentru recuperarea datoriilor?

Alte discuții în legătură

Exista institutie autorizata care sa certifice o lista lunara de cheltuieli ? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Asociatia de propietari se prezinta in instanta (in apel) cu un tabel cu toti propietarii unei scari de bloc/ in care se solicita o anumita suma de bani fara ... (vezi toată discuția)
Studiu caz/este temei pentru dizolvarea asociatiei? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Prin dispozitia primarului orasului Videle nr.1391 din 07/08/2012 a desemnat patru functionari publici sa faca parte din comisia pentru ... (vezi toată discuția)
Liste de intretinere neafisate, obligatie de plata SCLIPEINICU SCLIPEINICU Daca administratorul si presedintele nu afiseaza lista cu cheltuieli si a fondului de reparatii esti obligat sa platesti intretinerea?Mentionez ca adunarea ... (vezi toată discuția)