avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica, cedarea folosintei bunurilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica, cedarea folosintei bunurilor

Több...

Urmareste intrebarea Raspunde
Buna ziua!

As dori sa va intreb in cazul in care am 3 contracte inchiriere (sunt PF), cum completez Declaratia unica pentru ca exista rubrica doar pentru un singur contract? As dori sa o completez pe SPV. De asemenea ce se intampla cu contractele noi? Le mai depunem la Finante sau le scanam si le trimitem online?

Alte discuții în legătură

Declaratia unica spv kol29 kol29 Buna ziua! As dori sa va intreb in cazul in care completez Declaratia Unica prin SPV si am un Contract de Inchiriere semnat astazi 25 Mai 2018, ce completez ... (vezi toată discuția)
Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Completare formular unic kol29 kol29 Buna ziua! As dori sa va intreb daca am 3 contracte de inchiriere cum completez rubrica respectiva pentru ca este loc doar pentru un contract? Completez 3 ... (vezi toată discuția)