avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe Demolare Construire Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe Demolare Construire Casa

Va Salut.
Am o intrebare legata despre Taxele de Demolare si Construire a unei Case.
Eu ca persoana cu handicap, grad 2 Accentuat, am vreo scutire de la platile de aprobare, si toate acele taxe de demolare si desigur construire a unei case?

Am observat ceva aici: " SCUTIRI - Impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport, taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor si autorizatiilor, precum si alte taxe prevazute la art. 282 si art. 283', si sunt nedumerit cam la ce se refera "taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor si autorizatiilor".

Va Multumesc.

(Am mai postat o intrebare la rubrica DIVERSE legata despre acest subiect dar nu stiu ce sa intamplat ca nu apare postat pe nicaieri)

Alte discuții în legătură

Impozit cladire teren stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 in februarie am depus la primarie actele de handicap certificatele, gradul 2 accentuat ptru scutire impozit pe teren si cladire azi am fost la primarie si un ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de veterani ContSters76877 ContSters76877 Buna seara! In cazul veteranilor de razboi trebuie platit impozit pe locuinta si pentru terenuri agricole? Pana acum bunicul meu nu trebuia sa plateasca. S-a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri kitty35 kitty35 Buna seara.Bunica mea este vaduva de veteran de razboi,are in proprietate o casa si un apartament.Va rog sa-mi spune-ti daca este scutita de plata impozitului ... (vezi toată discuția)