avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cumul de functii

Buna ziua.
O persoana care este angajata la o asociatie de proprietari ca administrator poate sa fie in acelasi timp si casier si contabi ?
Daca da, in ce conditii?
Daca da , cine-i tine locul cand este in concediu?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
kermint, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:22, 14 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,poate fi si si.Ii poate tine locul presedintele,doar pt functia de casier.In rest si le face administratorul la intoarcerea din concediu.
Mulțumesc pentru raspuns. Dar care este baza legală? Lege,articol.
acest răspuns util
kemint@
Vezi Art. 22, punctele (6), (7), (8) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007
Hristos a Inviat!
Multumesc pt. raspuns . Dar nu este clar in sensul ca administratorul poate fi si casier sau administratorul poate fi si contabil . Daca era un art. in care se specifica ca administratorul poate fi SI contabil SI casier era bine.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
kermint, utilizator
acest răspuns util
kermint@
Parerea mea este ca e foarte clar si explicit:

Art. 22, (6) La asociatiile de proprietari care opteaza pentru conducerea contabilitatii in partida simpla, administratorii de imobile pot cumula si functia de contabil (8) administratorii de imobile pot cumula si functia de casier.

Alte discuții în legătură

Pfa+conventie dida5801 dida5801 Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari. Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Adriantot Adriantot La o asociatie de proprietari cu 3 scari de bloc, la care se tine contabilitatea in partida simpla, administratorul angajat este si casier. Presedintele care ... (vezi toată discuția)
Contabilul nu poate fi casier? teo30967 teo30967 intr-o asociatie de proprietari contabilul nu poate avea si functia de casier? eu stiu ca cei doi sunt salariati, activitatea contabilului e verificata de un ... (vezi toată discuția)