Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari. Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia contract conventie civila(sunt angajata la o SC cu contract de munca) pe numele meu ca persoana fizica? Mentionez ca lucrez pe un soft specific asociatiilor si practic acesta scoate toate situatiile contabile. Multumesc!
Daca este vorba de aceeasi asociatie, modificati fisa postui in sensul ca va incarcati si cu activitatea de contabilitate si evident, modificati printr-un act aditional si costul prestatiei, adica facturati o suma mai mare. Nu trebuie incheiat un alt contract sau conventie.
Pe persoana fizica nu pot fi incheiate conventii in conditiile aratate, dar pe PFA-ul actual ce va deranjeaza sa efectuati si activitatea de contabilitate dac programul pe care-l folositi face contabilitatea ?
Pe mine nu ma deranjeaza.Ideea este daca nu contravin legii deoarece ca persoana fizica pot cumula doar functia de administrator-casier sau administrator-contabil.Intrebarea este daca ca PFA(fiind aceeiasi persoana) pot exercita toate cele trei functii administrator, casier si contabil in ideea ca PFA ?Mentionez ca pe langa CAEN administrator imobile am se CAEN servicii contabile.
Puteti cumula aceste functii la asociatia de proprietari daca adunarea generala a hotarat sa se tina contabilitatea in partida simpla, indiferent ca administratorul este persoana fizica (CIM) sau PFA (contract perestari servicii).