Buna ziua!
Am instrainat un atovehicul in anul 2015, care nici in momentul de fata nu a fost radiat de pe numele meu. Mentionez ca am solicitat mentionarea instrainarii in registrele serviciului inmatriculari din Satu Mare, in anul 2016, lucru care mi s-a confirmat printr-un document oficial.
Totusi astazi am primit prin posta o amenda pentru parcare, din localitatea Oradea.
Va adresez rugamintea sa imi dati un sfat ce pot face pentru anularea amenzii si totodata pentru evitarea unei asemenea situatii.
Cu respect, Tar Carol
Dv in baza contractului de vanzare cumparare va revenea obligatia sa desfasurati procedura de radiere auto de pe rol fiscal
Primordial pentru anularea PV contraventie,formulati plangere contraventionala impotriva in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila,
In cuprinsul plangerii atentionati ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului,care a fost instrainat la data X numitului Y anexati document instrainare
Pentru a preintampina situatii de acest gen informati oficial serviciul politie rutoiera local si CNADNR ca nu mai sunteti proprietarul vehiculului,anexati document instrainare