avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda pentru masina vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda pentru masina vanduta

Buna ziua!
Am instrainat un atovehicul in anul 2015, care nici in momentul de fata nu a fost radiat de pe numele meu. Mentionez ca am solicitat mentionarea instrainarii in registrele serviciului inmatriculari din Satu Mare, in anul 2016, lucru care mi s-a confirmat printr-un document oficial.
Totusi astazi am primit prin posta o amenda pentru parcare, din localitatea Oradea.
Va adresez rugamintea sa imi dati un sfat ce pot face pentru anularea amenzii si totodata pentru evitarea unei asemenea situatii.
Cu respect, Tar Carol

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:18, 5 Aprilie 2018
Dv in baza contractului de vanzare cumparare va revenea obligatia sa desfasurati procedura de radiere auto de pe rol fiscal
Primordial pentru anularea PV contraventie,formulati plangere contraventionala impotriva in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila,
In cuprinsul plangerii atentionati ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului,care a fost instrainat la data X numitului Y anexati document instrainare
Pentru a preintampina situatii de acest gen informati oficial serviciul politie rutoiera local si CNADNR ca nu mai sunteti proprietarul vehiculului,anexati document instrainare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Constantin8318 Constantin8318 Buna ziua!! Astazi am primit un plic ce contine o amenda de rovinieta neplatita la o masina pe care am vanduto in decembrie anul trecut!! Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul de catre proprietar in cazul in care al n -lea cumparator refuza sa inmatriculeze vehiculul Roby1967 Roby1967 Buna ziua , Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Salut,primesc amenzi de rovinieta cu toate ca am vandut masina,ce e de facut? (vezi toată discuția)