Bună ziua,
Certificatul medical de handicap,grad mediu este valabil pana in data de 27.04.2018,dar pe 29.03.2018 am primit o decizie din care reiese ca a încetat plata ccc cu dizabilitati incepand cu 1.03.2018. Copilul implineste 3ani pe 23.07.2018
Este normal sa înceteze plata ccc cu dizabilitati inainte sa împlinească Copilul 3ani sau inainte sa expire certificatul de handicap?
Mentionez ca am fost in ccc 2ani pt primul copil si apoi am intrat direct in ccc pentru al 2 copil pentru care am prelungit ccc de la 2la 3ani fiind copil cu handicap. Tatăl copilului nu a stat o luna in concediu pt ccc nici la primul copil,urmand sa stea la al doilea copil 2luni( o luna pt primul copil si o luna pt al doilea copil).
Am primit raspuns ca eu nu mai primesc drepturile bănești incepand cu 1.03.2018 deoarece sunt 2luni inainte sa expire certificatul de handicap al copilului,luni in care tatăl trebuie sa stea in concediu.
Avand data 27.04.2018 pe certificatul de handicap al copilului,nu trebuia sa stau in concediu pana atunci si in data de 28.04.2018 sa reîncep serviciu?
Indemnizatia pentru CCC2 trebuia sa se primeasca pana la 27.o3.2018, reducere cu o luna daca tatal copilului indeplinea conditiile pentru a intra in CCCsi nu a solicitat acest lucru.
Continuitate ccc
adrycary
Buna ziua,sunt in concediu cc pana la varsta de 2ani,am avut contract determinat care a expirat dupa ce am intrat in prenatal si am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)