avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reparație autoturism implicat în accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reparație autoturism implicat în accident

Bună ziua!
Vă solicit un sfat în următoarea problemă: aseară a avut loc un accident între două mașini, și una din ele a ricoșat și a lovit cele două mașini parcate ale tatălui meu. Niciuna din mașinile tatălui meu nu au Casco.
A fost solicitată ambulanța, deci s-a deschis un dosar care va fi soluționat la parchet sau în instanță.
Domnii polițiști ne-au explicat că nu vom primi asigurarea RCA a vinovatului decât după ce va fi soluționat dosarul (deci va fi declarat unul dintre șoferi). Pare logic, dar în momentul de față ambele mașini ale tatălui sunt avariate grav, și nu se poate circula cu ele. Una din ele probabil va fi declarată "daună totală"
Întrebarea mea este: singura soluție în momentul de față este să reparăm mașinile în regie proprie?

Alte discuții în legătură

Reparație autoturism implicat în accident cosmindaniel12 cosmindaniel12 Bună ziua! Vă solicit un sfat în următoarea problemă: aseară a avut loc un accident între două mașini, și una din ele a ricoșat și a lovit cele ... (vezi toată discuția)
Rca-culpa comuna? dodo2009 dodo2009 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca firma de asigurari procedeaza corect si ce pot sa fac eu sa ma apar. Iata situatia: pe 29.12.2010 eram parcat jumatate ... (vezi toată discuția)
Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. strada pe care ... Errin40 Errin40 Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. Strada pe care mergeam s-a intersectat din dreapta cu o strada fără indicatoare rutiere ,nici eu neavând in ... (vezi toată discuția)