am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru judiciar" pina la data procesului, cererea i-mi va fi anulata. Intrucit intentionam sa ma prezint la proces, insa n-am reusit din motive independente de vointa mea, am rugat un prieten (in ultimul moment), ca la proces sa prezinte el chitanta si timbrul respectiv si sa ceara judecarea in lipsa mea.
Insa, intrucit completul de judecata si-a rezolvat repede cauzele, prietenul a ajuns prea tirziu si in ciuda insistentei (pin intermediul grefierei), judecatorul a refuzat sa primeasca chitanta si timbrul respectiv, spunindu-i prietenului ca voi primii hotarirea acasa. In aceasta situtie, ce as putea face ca totusi si cauza mea sa fie judecata? - multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009 dmh, utilizator
am incercat sa introduc la registratura curtii respective cererea de repunere pe rol cu chitanta si timbrul respectiv, insa am fost refuzat, spunindumi-se ca dosarul este inchis. In aceasta situatie, va rog, ce pot face? - multumesc.
va rog, daca cineva stie si vrea sa-mi scrie, ce trebuie sa fac pentru ca aflat in situatia mentionata mai sus, totusi cauza sa-mi poata fi judecata. -multumesc.
Cauza a fost judecata iar instanta s-a pronuntat in sensul anularii actiunii dvs. ca netimbrata. Nu mai aveti ce sa repuneti pe rol, prin pronuntarea hotararii instanta s-a dezinvestit.
V-am spus mai sus dar repet: introduceti din nou actiunea pe rol si timbrati.