avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Încredințarea unui autovehicul unei persoane sub ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Încredințarea unui autovehicul unei persoane sub influența

Buna ziua!Exista o problema într-o seară 2 băieți și un prieten de al meu împreună cu alt băiat au fost opriți de Politie soferul a suflat în ecilotest a întrebat a cui e mașina iar mașina era a unui prieten aceștia au fost duși la secție unde au deschis polițiști dosar penal șoferului și prietenului meu pt că ăla a baut,acesta a specificat șoferului in timpul mersului că nu e bine ce face dar a continuat ...Ce se poate întâmpla în continuare cu propetarul mașini acesta nu a avut nici odată vreo problema care e următorul pas in aceasta nebunie el nu știe ce să mai facă pt că șoferul nu l&a interesat de ce a zis el ...Credeți că poate avea cazier?Îl poate afecta ..Care e următorul.pas o alta declarație ...?Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian 222 , utilizator 02:39, 8 Aprilie 2018
Proprietarul vehiculului poate fi sanctionat pentru acordare vehicul spre conducere unei persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice
Am înțeles!Aici cred că are nevoie și de un avocat bun el nu vrea să aibă probleme cu legea penală mai ales să aibă cazier cea ce îl va afecta foarte mult.
mai cunoașteți cazuri similare ?
ynocentta a scris:

Proprietarul vehiculului poate fi sanctionat pentru acordare vehicul spre conducere unei persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice

Atat timp cat in trafic a fost depistat sofer conducand vehicul al carui proprietar nu este ,este temeinic si legal ca in cazul depistarii ,constatarii si consemnarii faptului ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice,sa se desfasoare demersuri catre proprietarul vehiculului sa se clarifice circumstantele in care soferul a intrat in posesia vehiculului
Sunt frecvente astfel de situatii
Am înțeles!După ce aceștia au depus la Politie împreună declarați ce mai urmează ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis consum de bauturi alcoolice + accident fara victime iuly1990 iuly1990 Buna seara... Am o problema destul de serioasa...pe data de 30.11.2013 in jurul orei 00:30 circulam cu masina pe un drum public sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Cu alcoolemie de 0,96 in aerul expirat dar langa masina onaraviorel onaraviorel Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul sotului meu. Are 31 ani si e sofer profesionist B,C,CE plus toate atestatele luate.Lucreaza la o ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)