avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Retragere contribute
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Retragere contribute

Buna ziua.mama mea a lucrat cu contract de munca multi ani ca badanta.A depus proces pentru retragerea contributelor ca s ar putea retrage a spus inps.Dar a decedat cu 3 zile inainte sa fie procesul .Eu ca fiica unde pot sa cer ajutor sa recuperez ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Problema retragere contributie car pensionari popescu ioana popescu ioana Bunica mea a murit luna trecuta. Ea impreuna cu bunicul au avut ani de zile contributii la CAR pana in urma cu 3 ani de zile cand nu au mai platit cotizatia ... (vezi toată discuția)
Mostenire??? Andreea56 Andreea56 Acum 6 ani a decedat bunicul, nu s-a facut succesiune. Bunica a decedat cu mai multi ani inaintea bunicului. Au fost 3 surori (fiicele lor), dintre care mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie de la angajator nimsyy nimsyy Buna ziua, Am lucrat la o firma particulara pana acum 3 luni cand s-a declarat insolventa, iar eu impreuna cu mai multi colegi, evident ne-am cauta loc de ... (vezi toată discuția)