avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preotul mi-a vandut locul de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preotul mi-a vandut locul de veci

Buna ziua!
Langa mormantul tatalui meu, s-a taiat un copac si s-a facut loc de inca un mormant. Mama mea (80 ani) a concesionat locul de veci. Urma ca ea sa fie ingropata acolo, cand va fi timpul si apoi noi copii sa fim cu familia, cand va fi timpul.
Dar dupa cateva luni, ne-am trezit cu un mort ingropat in locul concesionat, preotul justificandu-se ca a uitat ca e locul nostru. Recent, s-au facut lucrari la locul de mormant ocupat fara acceptul nostru si s-a facut o margine de ciment care este peste aleea dintre morminte, lipit cu o scandura de mormantul tatalui. Am cerut preotului sa opreasca lucrarea si sa refaca aleea dintre morminte de 40 cm. Dar sunt ignorat si lucrarea continua.
Inteleg sa iert, ca sunt crestin, dar deja cand ma duc sa ma rog la mormantul tatalui, ma umplu de nervi si dispret.
Ce ma sfatuiti sa fac? M-am gandit chiar sa pun un muncitor sa sparga aleea si sa o faca la loc, dar poate ma lipesc de vreun dosar penal de distrugere morminte...
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
@dibaciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:11, 8 Aprilie 2018
Atentie sporita
Dv aveti drept de folosinta loc de inmormantare respectiv va revine obligatia sa respecati cu strictete regulamentul de ordine interioara al cimitirului
Desfasurati demersuri decente la nivelul preotului,pentru solutionare problema alee acces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profanare mormant? ingropare decedat peste alt loc de veci! AlinaăaaaaaaA AlinaăaaaaaaA Buna ziua , bunicul meu a fost inmormantat in Peciu Nou alaturi de tata si bunica ,cele trei morminte fiind lipite . Practic in stanga este bunica 1998 mijloc ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, părinții mei au cumpărat 2 locuri de veci într-un ... Sveti Sveti Bună ziua, Părinții mei au cumpărat 2 locuri de veci într-un cimitir parohial.Tata a plătit taxă în anul în care a fost cumpărat, 2015, apoi a ... (vezi toată discuția)