Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? Mi s-a făcut pe Facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție
O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi fluturasul de salariu eu muncesc in Slovacia !
Sa nu cadeti victima unei inselaciuni sau a unei tepe gen ifn cu dobanzi fabuloase.Institutiile serioase nu agata clientii pe fb cu propuneri financiare,
Mi se cere in avans 210 euro bani care ar reprezenta costul prelucrarii Dosarului Aurelle Lavoire se numeste Doamna respectiva mi a dat si o copie a actului de identitate !Banca nationala Din Paris creditul se acorda cu ,,usurinta si fara protocoale conform legii 859-96 PI Codul Penal al Constitutiei Franceze .Exista si un Agent Judiciar Thomas Samadet ,chiar si un Notar Rogert Payet iam scrisbpe facebook ce salar am innSlovacia dar nu mi s a cerut nici un act doveditor mi s a spus ca in momentul in care voi achita 210 euro ce reprezinta costul depunerii dosarului !
Teapa de Paste. Fuge iepurasul cu banii. Este metoda clasica: invoca costuri pentru prelucrare, dvs. achitati si dupa aceea la revedere. Nicio institutie de creditare nu va solicita banii inainte pentru prelucrarea unui dosar de credit. In cel mai rau caz va comunica ca din suma X pe care o iprumutati se scad anumite comisioane.