avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... profesor legislatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

profesor legislatie rutiera

Credeti ca as putea sa urmez un curs pentru atestarea ca profesor de legislatie rutiera in situatia in care am absolvit Facultatea de stiinte administrative, iar licenta am sustinut-o la Universitatea de Drept Sibiu la Drept Administrativ si Drept Civil?
In reglementarile privind atestarea ca prof. de legislatie rutiera se precizeaza ca trebuie sa fi absolvent de studii superioare de lunga durata juridice sau tehnice.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 27 Octombrie 2009
In situatia in care nu detineti interdictii din punct de vedere al dispozitiilor OUG nr 63/2006 care modifica si completeaza OUG nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice,puteti urma cursuri pentru atestarea ca si profesor legislatie rutiera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)