avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de cutumă
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de cutumă

Buna ziua, as dori sa stiu de unde fac rost de un certificat din care sa rezulte ca nu exista (in RO) nici un impediment in a ma casatori cu un cetatean norvegian.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:35, 10 Aprilie 2018
Nu cred ca exista special pentru cetatenii norvegieni, dar vedeti de ex. [ link extern ]

si [ link extern ]

(banuiesc ca si sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Oslo procedeaza in mod similar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in norvegia ayna1 ayna1 Buna seara. As vrea sa stiu ce protocol trebuie sa urmez in cazul unei casatorii cu un cetatean norvegian. (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane aisun aisun Buna ziua as avea si eu nevoie deajutorul dumneavoastra .sant cetatean roman de nationalitate turca am o relatie de un an cu un cetatean turc urmeaza sa ne ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american in romania SimonaD. SimonaD. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lista completa a actelor necesare casatoriei cu un cetatean american in Romania, atat pentru mine cat si pentru el va ... (vezi toată discuția)