avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de vanzare-cumparare produse energetice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de vanzare-cumparare produse energetice

Buna ziua,
As dori un model de contract de vanzare-cumparare de produse energetice sau un soft care emite astfel de documente insa nu am gasit nimic concret.Daca lucreaza cineva in domeniu si ar putea sa-mi dea o sugestie.

Alte discuții în legătură

Performanta energetica a cladirilor Csiila22 Csiila22 Am o nelamurire cu un alineat din contractul de vanzare cumparare a unei case. \" Notarul public a adus la cunostinta partilor prevederile Legii ... (vezi toată discuția)
Vanzare site cbrana cbrana Am o problema... si am nevoie de un sfat. In urma cu un an am creat un portal internet ( domeniu achizitionat pe firma + munca mea ... nepretuita :) ). Nu am ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa la rosu fara intabulare RalucaP10 RalucaP10 Buna ziua, As dori o sugestie pentru achizitionarea unui imobil. Dorim sa cumparam o casa la rosu cu terenul aferent. Deoarece casa nu are geamuri nu este ... (vezi toată discuția)