avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract spatiu comercial

Buna ziua.Mi-am deschis un magazin alimentar acum 2 ani.Am facut pe spatiu cu propietarii(sot-sotie) contract de comodat.Intre timp unul din proprietari a murit.Cum pot sa prelungesc contractul care a expirat daca nu s-a facut succesiune?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:48, 11 Aprilie 2018
Din pacate nu puteti ! Incalcati drepturile mostenitorilor. Daca nu sunt de acord ? Sotia/sotul ramas/ramasa in viata poate, dar numai daca face iesirea din indivizune. Ori acest lucru presupune succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat - angajator stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua,mama mea are o casa la tara,pana acum trei luni nu era locuita,ca urmare a faptului ca eu si sotia mea am ramas fara serviciu,am vorbit cu nuste ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire erikka erikka buna ziua doresc sa stiu daca dupa moartea unuia dintre parinti celalalt parinte ramas in viata are dreptul sa vanda casa fara consimtamantul copiilor cel ... (vezi toată discuția)
Ce posibile probleme implica primirea in spatiu a unei persoane? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Am un apartament si ca sa nu ramana nelocuit am gasit un prieten care va locui acolo fara chirie, doar sa isi plateasca facturile, sa ude florile etc... Deci ... (vezi toată discuția)